top of page

Overnatting og utleie

Overnatting

På Koss er det mulig å overnatte en natt eller flere. Du får oppredd seng, håndklær, såpe, etc. Hvis bestillingen kommer sent, vil det trolig la seg ordne likevel med litt fleksibilitet. Vi har derfor ingen innsjekkingstidpunkt. Utsjekk reisedagen er kl 11.

Frokost etter avtale.

Skjermbilde 2020-07-01 kl. 11.04.05.png

Selskaper og feiringer

Leie av lokaler for konfirmasjoner, brylluper, barnedåp, fødselsdager og andre feiringer tilbys både med og uten mat. Vi har tilgang til dyktige kokker, men det er også mulig å ordne med maten selv. En stue har sitteplasser til 22 personer og en annen stue kan bespise ca 45 personer. Det går fint å holde dørene åpne mellom disse to stuene.

Kjøkkenet er velutstyrt og har bestikk, glass og dekketøy til 80 personer.

Renhold besørges av utleier.

Stuene på Koss vil ha en vakker og særegen ramme rundt arrangementet uansett årstid. Vi tilrettelegger for spesielle ønsker så lagt det er praktisk mulig.

995A0921.jpg

Stillhet og ro

Mange er i dag preget av stress og travle dager både på jobb og privat. Hvis du har behov for noen dager med stillhet, ro og refleksjon, egner Koss Gård seg godt til et slikt opphold. Det er gode turmuligheter i et åpent kulturlandskap med utsikt til fjell, Mjøsa, tettsteder, skog og jorder. I flere deler av huset kan du finne en trivelig krok for å lese, lytte, skrive, tenke eller slappe helt av.

Hvis du har behov for refleksjon sammen med en annet person, kan Liv som har bakgrunn med rus, psykiatri og livserfaring, gi deg tid og oppmerksomhet.

Denne form for opplevelse former du i stor grad selv. Liv vektlegger fleksibilitet.

995A0934.jpg

Felles for aktiviteter på Koss Gård

Fasilitetene er enkle, men tilstrekkelige og basert på gjenbruk, ikke forbruk, nøysomhet, ikke sløsing, trivsel, nærhet og velvære.

Skjermbilde 2020-07-01 kl. 09.59.27.png

Lukkede grupper

Hvis dere er en gjeng med felles interesser som ønsker en helg eller noen dager med eget opplegg, er det muligheter for det. Vi tilrettelegger så langt det lar seg gjøre.

Skjermbilde 2020-07-01 kl. 09.58.38.png
bottom of page